SI HETON PROKURORI

1)A MUNDET QE NJE PROKUROR TE REGJISTROJE PRECEDIM PENAL NDAJ NJE PERGJEGJESI ZYRE ME DENONCIME ANONIME, TE PELULLOJE NGA PUNA ,TE ARRESTOJE NE SHTEPI DERI NE PERFUNDIM TE HETIMIT, PA MARRE PARASYSH RRETHANAT FAMILJARE DHE TE HETIMIT KU PROVAT I KA DHE NUK MUND TJA TJETERSOJ,

Qytetari: A.A.
Data: 22 Gusht 2022, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje
    Sipas legjislacionit penal (Kodi i Procedures Penale dhe Kodi Penal i Republikes se Shqiperise), Organi i akuzes (Prokuroria) ne baze te fakteve/provave te depozitura ne Kallzim Penal: rregjistron/inicion procesin e hetimit.!
    Pezullimi nga puna dhe Arrestimi, behen me vendim Gjykate, esht kjo e fundit qe vendos mbi rrethanat e ceshtjes.

    Faleminderit

Lini një Përgjigje