Si duhet të veproj?

Pershendetje!

Unë kam një automjet në emrin e babait tim. Si duhet të veprojë që të bëj ndërrimin e pronësise? A mund të bëj shitjen në një kohë që makina rezulton në emër të të ndjerit?

Ju faleminderit


Qytetari: N. L. Data: 15 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Si duhet të veproj?”

  1. 1

    Pershendetje
    Ju nuk mund te beni aktin e shitjes, pasi eshte nje akt juridik qe behet ndermjet personave te gjalle (inter vivos). Ju duhet t’i drejtoheni noterit per te celur deshmine e trashegimise se te ndjerit dhe ne vijim te ndiqni proceduren e kalimit te pronesise se mjetit nga i ndjeri tek trashegimtari/et ligjore. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet