Si duhet te veproj per te rimarre diplomen?

Pershendetje,
kam mbaruar shkollen e mesme profesionale Politeknikumi ne vitin 1986. Diploma me ka humbur. Si duhet te veproj per te pasur nje kopje te vlefshme te saj?


Qytetari: A. V. Data: 23 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Si duhet te veproj per te rimarre diplomen?”

  1. 2

    Pershendetje. Duke qene se studimet i keni perfunduar ne vitin 1986, dokumentet e shkolles, duke perfshire edhe Amzen me te gjitha te dhenat tuaja, lendet te cilat ju i keni ndjekur dhe keni dhene provimet, duhet te jene tashme prane Drejtorise perkatese te Arkivit te Shtetit. Dokumentet e shkollave duhet qe pas 10 vjetesh te percillen ne arkive. Dokumentet nuk nxirren nga arkiva, por ju mund te merrni nje kopje te fletes se Amzes dhe te fletes se regjistrit me vulen e arkives. Kete duhet ta legalizoni prane Drejtorise Rajonale Arsimore perkatese.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet