Si duhet te veproj?

Me ndihmen e avokates qe me caktoi gjykata kam kryer te gjitha procedurat e nevojshme kam kryer te gjitha procedurat e nevojshme si postare gjithashtu tek e albania dhe kan kaluar muaj qe nga ardhja e konfirmimit te pageses.Kam kryer cdo procedur te mundshme me ndihmen e avokates por hipoteka nuk ma jep certifikaten sepse drejtuesit e saj me kerkojne ryshfet.Tek portali Shqiperia qe duam kam denoncuar shum her por pa asnje pergjigje.
Ka ndonje zgjidhje qe me ka mbetur per te bere?Pasi drejtuesit e hipotekes ma mbajn certifikaten peng sepse kerkojn ryshfet.

Qytetari: X.B.
Data: 9 Mars 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

 1. Pershendetje,
  Drejtohuni sherbimit permbarimor per ekzekutimin e vendimit te gjykates.
  Gjithashtu mbeshtetur ne ligjin Nr. 119/2014 “Per te drejten e informimit”, iu lind e drejta per te paraqitur ankim prane komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale bëhet brenda 30 ditëve pune nga dita kur:
  a) ankuesi ka marrë njoftim për refuzimin e informacionit;
  b) ka kaluar afati i parashikuar në këtë ligj për dhënien e informacionit.
  Ne linkun si ne vijim https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=14740,
  Persa me siper e vetmja rruge me e favorshme qe mund te ndiqni eshte ti drejtoheni sherbimit permbarimor per ekzekutimin e vendimit te gjykates.
  Faleminderit!

Lini një Përgjigje