Shtimi i te dhenave ne kallzim penal

Kam bere nje kallezim penal tek OPGJ i komisariatit, dua te shtoj dicka ne kallzim, ca afati ka dhe ku duhet te paraqitem? Faleminderit,


Qytetari: D. S. Data: 21 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Shtimi i te dhenave ne kallzim penal”

  1. Pershendetje! Ju mund te paraqiteni perseri tek OPGj-ja qe ju ka marre kallzimin heren e pare, por mundesh qe edhe permes sekretarise se Prokurorise te kallzoni me shkrim rrethana plotesuese dhe prova te reja ne lidhje me faktin, ngjarjen konkrete. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet