Shtetesia shqiptare

Pershendetje,

Jam nje shtetas kosovar i martuar prej 6 vitesh me nje shtetase shqiptare. Kurorezimin e kam kryer ne Kosove dhe ku jetoj aktualisht. Punoj ketu si zjarrefikes, por kam shume deshire te kem edhe shtetesine shqiptare. Doja te dija nese me lejohet te marr shtetesine shqiptare dhe te kem dyshtetesi? Faleminderit,


Qytetari: N. I. Data: 19 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Shtetesia shqiptare”

  1. Pershendetje. Si Republika e Shqiperise dhe ajo e Kosoves e lejojne dyshtetesine. Pak kohe me pare, ne Shqiperi eshte miratuar ligji i ri per shtetesine, i cili parashikon edhe rregullat per fitimin e shtetesise se personave qe kane origjine shqiptare. Nuk mund t’ju japim nje informacion me te plote lidhur me dokumentet e nevojshme, pasi aktet nenligjore te nevojshme nuk jane miratuar ende.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet