Shtetesia greke

A e perfitoj une shtetesin greke nga stergjyshja ime?

Qytetari: O.T.
Data: 21 Maj 2023, Kategoria: Administrative, Shtetësi

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Kjo është një cështje qe i jepet përgjigje mbi bazën e parashikimeve të legjsilacionit grek.
    Ju këshillojmë të pyesni pranë Ambasadës Greke në Tiranë në lidhje me këtë pyetje dhe për procedurat që do duhet të ndiqni nëse do të aplikoni për fitimin e shtetësisë.
    Faleminderit.

Lini një Përgjigje