Shpenzimet per divorc

Prsh,

nqs eshte e mundur do doja te dija sa shkojne shpenzimet e nje divorci? Sa mund te kushtoje nese marr nje avokat? pra, shpenzimet e gjyqit plus avokati. Flm


Qytetari: E. L. Data: 23 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Shpenzimet per divorc”

 1. 2

  Pershndetje,

  Ne procesin gjyqesor me objekt zgjidhje martese, shpenzimet gjyqesore perfshijne:
  – Tarifa e padise per zgjidhjen e padise – 3000 leke;
  – Shperblim pr psikologun (ne rast se keni femije te mitur);
  – Shpenzime avokatore;

  Persa i perket vleres qe duhet te paguani per avokatin ose per psikologun nuk mund te themi nje vlere fikse, pasi keto jane profesione te lira dhe masa e shperblimit percaktohet me marreveshje midis paleve.

  Nderkohe, ju bejme me dije se nese ju beni pjese ne kategorite e vecanta qe mund te perfitojne ndihme jurikike falas ose jeni ne kushte pamundesie ekonomike, sipas neneve 11 ose 12 te Ligjit 111/2017, ju gezoni te drejten per perjashtim nga pagimi i tarifave gjyqesore, shpenzimeve gjyqesore dhe detyrimit per parapagim te tarifave te venies ne ekzekutim te urdhrit te ekzekutimit.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet