Short

Pershendetje,

Pas sa kohesh hidhet shorti ne gjykaten penale Tirane? Flm


Qytetari: A. N. Data: 10 November , 2020, Kategoria: procedura gjyqesore.

One response to “Short”

  1. Pershendetje,

    Cdo gjykate e ka te specifikuar ne rregulloren e saj te brendshme se sa here ne jave hidhet shorti. Do ju sugjeronim qe te interesoheshit prane kryesekretarise se gjykates perkatese. Ne dijenine tone, shorti hidhet minimalisht 1 here ne jave.
    Per me shume informacion mbi menyren e funksionimit e organizimit te gjykates dhe procedurave gjyqesore, mund te konsultoni edhe faqen elektronike te gjykates ne linkun: http://www.gjykatatirana.gov.al/ Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet