shoqeri finaciare

egziston ndonje ligj per mbrojte konsumatori ne shqiperi,psh lute ne kosov u mbyll su lejua nga shteti po ketu?


Qytetari: f. k. Data: 21 January , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “shoqeri finaciare”

  1. LIGJ Nr.9902, datë 17.4.2008 PËR MBROJTJEN E KONSUMATORËVE

  2. Pershendetje,
    Ne Shqiperi ekziston ligji Nr.9902, datë 17.4.2008, “Per mbrojtjen e konsumatoreve”, i cili rregullon te drejtat qe kane konsumatoret ne Republiken e Shqiperise.
    Nderkohe per shoqerite qe ushtrojne veprimtari financiare, eshte miratuar ligj Nr.52/2016 “Për shoqëritë e kursim-kreditit dhe unionet e tyre”.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet