Shitje

Pershendetje, dua te di nje informacion ne lidhje me shitjen e nje apartamenti.
Kam nenshkruar kontrate porosie me nje sipermarres per blerjen e nje aparatamenti qe eshte ne ndertim, nderkohe kam bere dhe bllokimin e prones ne Ashk sipas Kontrates se porosise, aparatmentin qe kam porositur dua ta shes.
Mund ta kryej aktin e shitblejes me pelqimin e sipermarresit edhe pse kestin perfundimtar te pageses se aparamentit te porositur kundrejt sipermarresit nuk i kam shlyer .
Faleminderit!

Qytetari: H.T.
Data: 25 Shtator 2023, Kategoria: Kontrata

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,

    Po, mund të realizoni shitjen e të drejtave reale të apartamentit, të cilat i zotëroni nga kontrata e porosisë, me kusht që në kontratë të jetë palë dhe të nënshkruaj dhe investitori/sipërmarrëi, si dhe të përcaktoni qartë të drejtat dhe detyrimet që do kalojnë te blerësi.

    Faleminderit!

Lini një Përgjigje