Shitje e shtepise me detyrime te pashlyera ndaj OSHEE

Pershendetje,

Doja te dija se cilat jane procedurat qe ndiqen ne rastin kur nje bleres kerkon te bleje nje pasuri te paluatshme (shtepi), dhe jane te perfshira detyrime ndaj firmes furnizuese te energjise elektrike? Keto detyrime duhen paguar direkt nga shitesi ne momentin qe behet kontrata e shit-blerjes se prones apo ne momentin e likuidimit nga ana e bleresit te cmimit kontraktor? Faleminderit,

Qytetari: A.I.
Data: 22 Mars 2022, Kategoria: Detyrime

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje