Sherbime nga gjykata dhe prokuroria

Pershendetje,

Si mund te marr vertetim nga gjykata dhe prokuroria? Me nevojiten per dokumenta jshte shtetit dhe me mbaron afati i dorezimit te dokumentave. Kur pritet te hapen keto institucione e te ofrojne sherbime?

Faleminderit,


Qytetari: A. A. Data: 28 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Sherbime nga gjykata dhe prokuroria”

 1. Pershendetje!

  Vertetime te tilla mendoj qe leshohen edhe gjate kesaj periudhe si nga Gjykata dhe Prokuroria e rrethit ku jetoni, mjafton te beni nje kerkese duke patur nje ID ose pasaporte. Faleminderit

 2. 1

  Pershendetje,

  Gjate kesaj periudhe prioritet kryesor i veprimtarisë së gjykatave do të vazhdojnë të jenë çështjet me natyrë te ngutshme. Per marrjen e sherbimeve prane gjykatave dhe prokurorise, sugjerohet qe te komunikoni nëpërmjet telefonit/postës elektronike (e-mail), përpara se të paraqiteni fizikisht pranë ketyre institucioneve.
  Ne rast se interesoheni per te marre certifikaten e gjendjes gjyqesore (deshmi penaliteti), ju mund te aplikoni online permes portalit e-Albania. Dokumenti me vulë elektronike qe do gjenerohet përmes portalit e-Albania ka të njëjtën vlerë ligjore si dokumenti fizik me vulë të njomë.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet