Servitut kalimi

Nuk kaloj dot per ne pronen time,pasi kur eshte bere menazhimi i zones nuk eshte lene rruge.Ne AMTP e nje kufitari,e ka te shenuar rruge,kurse ne te tjetrit nuk eshte e pasqyruar.Ju lutem mund te me thoni,me ligjin 20/2020,ka ndonje hapesire ,ku mund te behet rregullim hartografik per hapjen e servitutit ,me qellim mos ti drejtohemi gjykates .Nje nga kufitaret ka siperfaqje me shume te rrethuar se sa ka marre realisht me AMTP,por nuk eshte dakort per marreveshje! Faleminderit per ndihmen!


Qytetari: A. t. Data: 19 December , 2020, Kategoria: Ceshtje pronesie.

One response to “Servitut kalimi”

  1. Pershendetje. Servituti i kalimit rregullohet vetem nga Kodi Civil dhe jo nga ligji per “Per perfundimin e proceseve kalimtare te pronesise ne Republiken e Shqiperise”. Ne rastin tuaj mund te paraqisni nje kerkese per korrigjimin e regjistrimit te AMTP-se, por ne cdo rast nese kjo nuk e zgjidh problemin do te duhet t`i drejtoheni gjykates.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet