Saktesim adrese

Pershendetje i/e nderuar..une qe ju shkruaj kam nje problem me nje saktesim adrese qe ka lidhje me bonusin e bebes.une bashke me pergjegjesin e gjendjes civile ne bashkine ku une jam banor kemi bere disa here kerkese online per nje saktesim adrese ..kam dhjete dite qe bejme kerkese dhe skemi asnje pergjigje nga tirana qe te konfirmoj nje gje te tille.ju lutem me jepni nje zgjidhje


Qytetari: V. L. Data: 24 February , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Saktesim adrese”

  1. Nga praktika qe kam pasur perpara disa kohesh ne lidhje me kete problem, duhet te paraqitesh personalisht ne sekstorin e urbanistikes se Bashkise ose Njesise Administrative ku banon per ti kerkuar saktesimin e adreses ne menyre qe te rakordoje me gjendjen civile

  2. Saktësimin e adresës duhet ta bësh direkt me shkrim në gjendjen civile, të Njësinë administrative të Bashkisë kompetente, ku është bërë gabimi ose ku duhet të korrigjohet/saktësohet gabimi.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet