Sa zgjat ekstradimi nga vendet e BE-se për ne Shqiperi?

Pershendetje!
Jam i interesuar te di sa zgjat ekstradimi nga vende BE-se për ne shqiperi!
Theksoj se personi është arrestuar në qendrën e azit politik, ky pavarësisht se ishte në kërkim internacional ai kishte qëndruar për afro 3 vite pa u arrestuar, pas refuzimit të azilit disa muaj më vonë interpol bën arrestimin!
A ka afat ekstradimi ? Dhe kujt duhet ti drejtohem për të bërë të mundur ardhjen e të dënuarit në Shqipëri?
Ju faleminderit


Qytetari: N. L. Data: 18 November , 2019, Kategoria: Penale.

One response to “Sa zgjat ekstradimi nga vendet e BE-se për ne Shqiperi?”

  1. 2

    Ekstradimi i personave nuk ka afat. Kerkesa i drejtohet Ministrise se Drejtesise.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet