Sa vlen shteti shqiptar per mua

Jam njeri i pa ditur shume, pervec pjeses se profesionit ku kam arsimin e larte perkates dhe eksperience te gjate pune. Fatkeqesisht kam humbur punen dhe nuk po gjej pune. Jam e strehuar, por pa te ardhura apo ndonje pasuri tjeter. Po ushqehem shume keq. Kam qene kontribuese e rregullt dhe vazhdoj te paguaj taksa. Si me mbron ligji mua nga degradimi si njeri dhe nese po si aplikohet kjo praktikisht?Faleminderit.


Qytetari: A. k. Data: 7 October , 2019, Kategoria: programet e punesimit.

One response to “Sa vlen shteti shqiptar per mua”

  1. Në dijeninë time nuk ka asnjë normë ligjore që të mbrojë nga degradimi financiar. mund të aplikosh te programet e punësimit pranë Ministrisë së Çështjeve Sociale.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet