Sa kohe pas nje martese te dyte mund te divorcohem

Pershendetje!

Jam ne proces divorci me bashkeshortin per arsye dokumentash, jo mosmarreveshjesh me te, pra ndarje me mirkuptim.
Bashkeshorti deshiron qe te beje martese me nje te huaj per letra ne Angli. Pasi te bej martese dhe te perfitoje dokumentat a mund te beje divorc me shtetasen tjeter ? Sa kohe i duhet te ndahet nga ajo? A mund te funksionoje kjo gje ?


Qytetari: E. M. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Sa kohe pas nje martese te dyte mund te divorcohem”

 1. Ada Dimo Ada Dimo says:
  2

  Pershendetje,

  Nuk ka asnje parashikim te tille ne legjislacionin shqiptar mbi afatet qe duhet te plotesohen per te lidhur martese pas divorcit. Pra, personi mund te lidhe martese ne cdo moment, mjafton te kete kryer divorcin ligjerisht dhe vendimi te kete marre forme te prere. Mbi funksionimin e ligjeve angleze nuk mund t’ju ndihmojme, pasi ne mund t’ju keshillojme vetem ne lidhje me legjislacionin shqiptar.
  Ju keshilloj te informoheni mbi procedurat dhe dokumentacionin e nevojshem qe duhet per te kryer divorcin ne Angli.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet