Rrezim padie

Pershendetje , para disa muaj kam ber gjyq per njohjen pronar pasi e kam mbajtur 20 vjet une nuk kisha deshmitar qe te provohej qe kam jetuar aty apo jo , te gjitha gjerat e tjera ishin ne rregull … pra pyetja ime eshte se a eshte i drejte vendimi i gjykates x te rrezoj padine vetem qe nuk kisha deshmitar ?


Qytetari: B. A. Data: 10 January , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Rrezim padie”

  1. 2

    Per cdo vendim gjykate qe konsideron te padrejte, mund ta ankimosh ne shkalle me te larte konform afateve dhe procedurave ligjore. Nese cmon se para nje padrejtesie te rekomandoj te besh menjehre ankim ne Gjykaten e Apelit per te parashtruar te drejtat e tua.

  2. 2

    Prova me dëshmitar nuk është provë e plotë dhe jo në të gjitha rastet merret si provë nga gjykata. Për mendimin tim personal prova me dëshmitar nuk është e rëndësishme kur ka prova të tjera shkresore (akte zyrtare), që janë provë e plotë.
    Mendoj që vendimi i gjykatës nuk është i drejtë, në rast se ka rrëzuar padinë vetëm për faktin që nuk keni paraqitur dëshmitarë.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet