Rreth pensionit ushqimor

Pershendetje,

Une marr pension ushqimor dhe jam 18 vjec. A ka problem nese llogarine bankare e hap ne emrin tim, meqenese jam 18 vjec ? Apo duhet patjeter qe llogaria te jete ne emrin e (kreditores), mamit tim?

Faleminderit!


Qytetari: B. Z. Data: 25 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Rreth pensionit ushqimor”

  1. 2

    Pershendetje. Nuk ka asnje pengese qe pagesa e detyrimit ushqimor per femijen qe eshte mbi 18 vjec te paguhet ne llogarine bankare te tij drejtperdrejte. Per kete mjafton qe te bihet dakord me debitorin, per menyren e shlyerjes se ketij detyrimi.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet