Rregjistrim ne gjendjen civile

Pershendetje,
Vajza ime eshte me neshtetezi franceze dhe mban dy mbiemra. Ajo ka mbiemrin e babait shqiptar dhe mbiemrin tim francez. Mirepo babai i saj ne Shqiperi nuk po e rregjiston dot vajzen sepse i thone ka 2 mbiemra. Ju lutem cfare mund te bejme qe babai te regjistroje vajzen tek gjendja civile e tij? Ju faleminderit per pergjigjen. Me respekt,


Qytetari: A. F. Data: 10 February , 2021, Kategoria: Gjendja civile.

One response to “Rregjistrim ne gjendjen civile”

  1. Pershendetje. Kodi i familjes dhe ligji per gjendjen civile ne Shqiperi, nuk lejojne perdorimin e dy mbiemrave, por vetem te njerit. Ne momentin e lindjes se femijes prinderit kane te drejte te zgjedhin me mirekuptim se cilin mbiemer te mbaje femija. Nese nuk arrijne mirekuptim regjistrohet me mbiemrin e te atit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet