rregjistrim divorci ne shqiperi me shtetas italian

Pershendetje, jam e divorcuar nga nje shtetas italian. Martesa eshte rregjistruar ne Shqiperi dhe sapo pashe qe rezultoj akoma e martuar ne Shqiperi. Mendoja se komunikimet transmetohen automatikisht. Tani dua te martohem perseri por shoh qe rezultoj e martuar akoma ne Shqiperi. Ju lutem me ndihmoni me jepni nje informacion te sakte se çfare duhet te bej qe te rezultoj e divorcuar edhe ne Shqiperi sepse perndryshe nuk martohem dot.

Qytetari: J.G.
Data: 8 Korrik 2022, Kategoria: Familjare, Gjendja civile

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje