Rindertimi i pallatit ne te njejtin truall

Pershendetje,

Kerkojme qe me ndihmen tuaj ligjore, te na jepet e drejta e mohuar dhe te rindertohet pallati 1032, Durres (ish-Barons), po ne te njejtin truall. Viktimat jane sistemuar menjehere pas termetit. Qasja e qeverise per mosndertim, ne vendet ku ka pasur viktima, nuk merr parasysh kerkesen e te gjithe banoreve te pallatit dhe komunitetit. Cfare na sugjeroni te bejme ne kete rast? Si mund ta na ndihmoni? Faleminderit,


Qytetari: H. L. Data: 21 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Rindertimi i pallatit ne te njejtin truall”

  1. Pershendetje. Ne qytetin e Durresit disa prej pallateve te demtuara rende, jane shembur dhe per to eshte vendosur qe te rindertohen ne te njejtin truall. Ne nuk kemi mundesi te zgjidhim problemin tuaj, pasi kemi kompetence vetem ofrimin e ndihmes ligjore. Do t’ju keshillonim qe te benit nje kerkese drejtuar Keshillit Bashkiak Durres, ne menyre qe te shprehet lidhur me rindertimin e pallatit tuaj ne te njejtin territor.
    Aktet e miratuara per procesin e perfitimit nga programet e rindertimit, parashikojne nder te tjera se:
    Familjet, që kanë humbur banesat si pasojë e shembjeve të ndërtesave (pallateve), përfitojnë nga programi i zhvillimit të zonave të reja, nga programi i rindërtimit të godinave në të njëjtin truall, ose programi i fondit të banesave.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet