Rekurs ne Gjykaten e Larte

Pershendetje,

Me ka bllokuar Gjykata e Larte  pa te drejte qendresen ne nje dhome, ku kam fituar te dyja shkallet e gjykatave… Kerkoj ndihmen tuaj. Kam dy gjyqe atje te cilat i kam rekursuar. Ju lutem shikoni dokumentacionin bashkelidhur dhe me thoni sesi mund te veprohet per pershpejtimin e procedures? Faleminderit,


Qytetari: E. M. Data: 27 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Rekurs ne Gjykaten e Larte”

  1. Pershendetje
    Per shkak te ngarkeses se krijuar, si dhe per shkak te mungeses se plotesimit te nr te gjyqtareve, Gjykata e Larte ka qene jo funksionale per nje periudhe te gjate, ndaj dhe eshte krijuar mungesa e shqyrtimit te ceshtjeve brenda nje afati te shpejte/arsyeshem. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet