Regjimi i vizave per shtetasit indoneziane

Pershendetje,

Jam i interesuar te di nese nje shtetase indoneziane i nevojitet vize apo leje qendrimi per te ardhur ne Shqiperi? Ajo po planifikon te qendroje ne Shqiperi nje muaj. Faleminderit,


Qytetari: E. H. Data: 19 December , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Regjimi i vizave per shtetasit indoneziane”

  1. Përshëndetje! Shtetasit Indonezian duhet të aplikojne për vizë. Aplikimi mund të bëhet pranë platformës online e-Albania. Për procedurën dhe dokumentacionin e kërkuar, ju lutem referohuni: https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9759 Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet