Rast urgjent – Levizja per ne Shqiperi

Pershendetje,
Se pari, ju uroj suksese ne nismen tuaj per te ndihmuar qytetaret per nevojat e tyre. Do t’ju lutesha te me kthenit nje pergjigje sa me shpejt te jete e mundur. Jam nje shtetase shqiptare e sapo martuar ne gusht te ketij viti ne qytetin e Lozanes ne Zvicer. Regjistrimi im eshte bere edhe ne sistemin e Zvicres ku figuroj me mbiemrin e bashkeshortit. Nderkohe pasaporten e kam me mbiemrin e vajzerise. Kam nje rast shume urgjent dhe me duhet te iki ne Shqiperi. Pyetja ime eshte: A me lejon aeroporti ne Zvicer te vije ne Shqiperi? A me lejohet qe permes nje leje kalimi te leshuar nga ambasada shqiptare ne Zvicer, te mund te udhetoj per ne Shqiperi? Ju lutem jam ne pritje te pergjigjes tuaj. Rrespekte.


Qytetari: E. P. Data: 23 November , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Rast urgjent – Levizja per ne Shqiperi”

  1. 1

    Pershendetje!
    Ne kushtet kur mbiemri juaj eshte ndryshuar per shkak te marteses, pasaporta shqiptare vazhdon te jete e vleshme. Pra juve ju lejohet te udhetoni. Por per te shmangur cdo burokraci te mundshme, edhe pse ne vleresimin tim nuk eshte e nevojshme, mund te mbani me vete nje certifikate martese. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet