Raporti i paralindjes

Pershendetje une akualisht jam me leje te zakonshme qe e kam deri me date 28 gusht ,por me date 18 gusht me bie data per te marre raportin e paralindjes 35 dite ,doja t’ju pyesja nese mund ta perfundoje leje e zakonshme dhe te marre raportin e paralindjes apo nderpritet leja dhe filloie me raportin se jam e paqarte.
Ju Faleminderit!

Qytetari: M.F.
Data: 15 Gusht 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Punemarresi qe eshte me raport leje lindje, ka te drejte qe te kerkoje qe kjo periudhe t’i perfshihet ne llogaritjen e lejes vjetore per periudhen perkatese.
    Pushimi vjetor shtyhet kur punëmarrësi, gjatë periudhës së këtij pushimi, ka qenë me raport mjekësor leje lindje. Pra, ne perfundimin e lejes se lindjes, do te kryeni edhe ditet e pushimit nga leja e zakonshme dhe me pas do te filloni pune.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje