Qarkullimi me leje drejtimi te pezulluar

Pershendetje,cfare problemi ka nese afati i pezullimit te lejes se drejtimit ka mbaruar por nuk e kemi terhequr patenten

Qytetari: R.O.
Data: 19 Shtator 2022, Kategoria: Legjislacion

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje. Kodi Rrugor e ka te percaktuar qartesisht qe leja e drejtimit eshte e detyrueshme qe te mbahet ne cdo rast me vete gjate drejtimit te mjetit. Ne rast se ju ndaloheni nga ana e policise rrugore ne drejtim te mjetit pa leje drejtimi ne makine, atehere policia ka te drejte t’ju gjobise, dhe te marre masa plotesuese administrative.

Lini një Përgjigje