Pyetje rreth ndihmes ekonomike

Un jam 4 persona ne familje burri in e 2kalamajt e jetojm ne banes socijale e merja me par po burri im bleu nje makin ne emrin e tij dhe ma hoqen desha te pyes a sme takon ndihma ekonomike apo 6perqindsh


Qytetari: A. K. Data: 13 September , 2019, Kategoria: Ndihma Ekonomike.

One response to “Pyetje rreth ndihmes ekonomike”

  1. 1

    Ligjerisht nuk perjashtoheni te aplikoni per ndihmen ekonomike edhe nese keni ne pronesi automjet, por per te fituar eshte e veshtire per shkak te pikezimit. Nese deklaroni tek formulari aplikimit qe zoteroni nje automjet, nuk do te merrni piket e duhura per te perfituar ndihmen ekonomike as 6%. Qellimi i ndihmes ekonomike eshte te ndihmohen familjet me te varfera.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet