Pyetje rreth aplikimit per pagen e luftes

Ju lutem a mund te me tregoni se si mund te aplikoje per pagen e luftes tek platforma?
Me falni por platforma ketu nuk ma mundeson kete sherbim ..me falni. Ku dhe si duhet te aplikoj?


Qytetari: A. L. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pyetje rreth aplikimit per pagen e luftes”

  1. Pershendetje,

    Ju bejme me dije se ju nuk mund te aplikoni per pagen e luftes nepermjet platformes.
    Per nje informacion te detajuar mbi menyren e aplikimit per perfitimin e ndihmes financiare sipas paketes nr. 2, mund te aksesoni linkun me poshte: https://www.tatime.gov.al/d/8/45/0/1375/paketa-e-ndihmes-financiare-nr2-njihuni-me-menyren-e-aplikimit-per-te-perfituar-ndihmen-financiare-sipas-vkm-nr-305-date-16042020

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet