Pyetje per formular aplikimi ne ASHK

Pershendetje,
Ju lutem a mund te me ndihmoni me identifikimin e sherbimit konkret (formulari i aplikimit) qe duhet te aplikoje ne e-Albania, per kerkese per dokument pronesie per objektet pa titull pronesie, trojeve te tyre funksionale dhe oborreve ne perdorim? Referuar fletores zyrtare 190/2020, VKM nr. 827, datë 30.9.2020, pika 5. Faleminderit,


Qytetari: I. B. Data: 19 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pyetje per formular aplikimi ne ASHK”

  1. Pershendetje
    Ju sugjerojme t’i drejtoheni zyrave te ADISA-s ne qytetin ku ju banoni, ne menyre qe personat e autorizuar me ofrimin e sherbimeve perkatese, t’ju ndihmojne per te paraqitur sakte kerkesen tuaj drejtuar ASHK-se. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet