Ne lidhje me afatin e sherbimit per pajisje me deshmi penaliteti

Përshëndetje,

Me kane dalur letrat per jashte ne Greqi dhe kam aplikuar online tek e-Albania per dëshminë e penalitetit.  Kam aplikuar me date 08.12.2021 dhe doja te dija sa vonon përgjigja per arsye sepse me duhet per ditën e hene patjetër me date 13.12.2021? Ju faleminderit,

Qytetari: N.F.
Data: 11 Dhjetor 2021, Kategoria: Shërbime

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje
    Koha e marrjes se sherbimit qe ju referoni me lart eshte 3 – 5 ditë nga momenti i hyrjes se kerkeses tuaj në Sektorin e Gjendjes Gjyqësore. Ne linkun ne vijim gjeni edhe infon e kerkuar ne lidhje me afatin https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=13259 .
    Duhet te kontrolloni here pas here ne rubriken “Dokumentat e Mia” ne llogarine tuaj prane portalit e-Albania, pasi deshmia do ju degohet elektronikisht ne kete rubrike.
    Faleminderit

Lini një Përgjigje