Pyetje mbi ligjin 152/2013 per Statusin e Nepunesit Civil

Pershendetje!Quhem LM dhe kam qene i punesuar si nepunes audit i brendshem ne Bashkine Maliq.Ne Qershor 2019 kam marre dhe Statusin si Nepunes Civil!Kam nevoje per nje informacion ne lidhje me ligjin 152/2013,per lirimin nga Sherbimi Civil!Kam qene nepunes civil ne auditin e brendshem Bashkia maliq nga 06.07.2018 deri ne 13.11.2019 duke bere vetem 1 vit e 4 muaj pune dhe nderkohe Ministria e Financave DQHAB nuk hapi certefikim per vitin 2019 dhe ne 2018 certefikimi ishte mbyllur!Pas 1 vit e 4 muaj me transferojne per me shume se 9 muaj si nepunes finance dhe protokolli ne Njesine Administrative Pojan dhe pasi me kthejne brenda dites me bejne shkarkim nga Sherbimi Civil duke ju referuar ligjit 114 viti 2015 neni 11 pika ç per Auditin e Brendshem!Duke mos pasur asnje informacion per dokumentin qe po ju dergoj,pasi e kam marra para dy ditesh me disa kerkesa ndaj institucionit.
Kam nevoje per interpretimin tuaj ne kete rast!Faleminderit


Qytetari: L. M. Data: 16 December , 2020, Kategoria: Marredhenie pune.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet