Pushimi i ekzekutimit te titullit ekzekutiv

Prsh. Pasi vendimi eshte ekzekutuar nga pala e paditur (debitori) dhe pasi permbaruesi gjyqesor ka vendosur pushimin e ekzektutimit si pasoje e permbushjes vullnetare, cfare ndodh me pas? Shprehet serisht gjykata me nje vendim?

Qytetari: A.K.
Data: 21 Mars 2021, Kategoria: Tituj ekzekutive

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. 1

    Pershendetje,
    Nese debitori, ka permbushur detyrimin vullnetarisht dhe detyrimi eshte shuar , atehere permbaruesi pasi ka verifikuar te gjithe proceduren e ekzekutimit, del me “vendim per pushimin e ekzekutimit te urdhërit te ekzekutimit” me motivin se tashmë ky titull është ekzekutuar tërësisht, duke realizuar edhe mbylljen e dosjes. Nuk eshte e nevojshme nderhyrja e gjykates per kete procedure.
    Faleminderit

Lini një Përgjigje