Pune sanitare ne shtet

Pershendetje,

Dua te punesohem ne shtet si sanitare, ku mund te drejtohem pasi zyra punes me thote qe ne nuk punesojm ne administrate.

Ku mund te kerkoje te punesohem une ne shtet


Qytetari: V. X. Data: 13 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Pune sanitare ne shtet”

  1. 1

    Pershendetje,
    Pozicionet vakante ne administrate dhe institucione shteterore shpallen publikisht ose njoftimet perkatese mbi mundesite e punesimit afishohen ne kendet e informacionit prane institucionit perkates.
    Ju mund te dergoni kerkesen tuaj per punesim, se bashku me dokumentacionin e nevojshem, prane institucionit shteteror i cili ka hapur nje vend te tille vakant, per te cilin ju interesoheni .
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet