Puna me kohe te pjesshme

Pershendetje,
A mund te paguhem 10.000 leke ne muaj, punoj me kohe te pjesshme. Po sigurimet do me paguhen per 26.000 leke?
Faleminderit


Qytetari: E. B. Data: 16 December , 2020, Kategoria: Pune.

One response to “Puna me kohe te pjesshme”

  1. 1

    Pershendetje. Nese ju punoni me kohe te pjeseshme sigurisht qe mund te paguheni edhe me 10.000 leke ne muaj. E rendesishme eshte qe pagesa per ore pune, te jete te pakten ne vleren e pages minimale. Pra nese paga mujore minimale eshte 26.000 leke, kjo llogaritet mbi bazen e 22 diteve pune ne muaj. Atehre ju nese paguheni me 10.000 leke, do te thote qe duhet te punoni deri ne 8.4 dite, ose afersisht 67 ore ne muaj. Sigurimet shoqerore do te derdhen ne perputhje me ditet e punes dhe pagen qe ju merrni dhe jo mbi bazen e pages minimale.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet