Puna e gjykatave gjate muajit gusht

Pershendetje,

Gjykata e Apelit Tirane a punon gjate muajit Gusht? Nese po, cilat ceshtje do shqyrtohen ne gusht? Faleminderit,


Qytetari: L. A. Data: 30 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Puna e gjykatave gjate muajit gusht”

  1. Pershendetje,

    Gjate muajit gusht, gjykatat nuk punojne, pervec rasteve me natyre te ngutshme procedurale, sic jane masat e sigurise, kerkesat pr sigurimin e padise, urdhrat e mbrotjes, etj. Sigurisht qe ka punonjes administrative qe jane ne pune, si dhe gjyqtaret e gatshem. Por veprimtaria normale e gjykates nderpritet per shkak te pushimeve vjetore. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet