Refuzimi i pages se luftes

Dua te di se pse me eshte refuzuar paga e luftes? Une punoj banakiere ne nje lokal. Falemiderit,


Qytetari: A. S. Data: 21 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Refuzimi i pages se luftes”

 1. 2

  Pershendetje,

  Nese kerkesa juaj per perfitimin e ndihmes financiare është refuzuar, ju bejme me dije se ju keni mundësi të paraqesni kërkesën/ankesën e tuaj duke komunikuar përmes adresës e-mail të Drejtorisë Rajonale, ku ju banoni. Ankesat e individëve për përfitimin e ndihmës financiare do të priten nga Shërbimi për Tatimpaguesit në Drejtoritë Rajonale Tatimore.

  Gjithashtu, nëpërmjet adresës e-mail denoncime@tatime,gov.al cdo individ i interesuar mund të paraqesë shqetësimin në lidhje me këtë praktikë.

  Është e rëndësishme që kërkesa/ankesa e dërguar nga ana juaj duhet të përmbajë NIPT e subjektit në të cilin jeni e punësuar dhe ka aplikuar, si dhe NID përkatës tuajin, ndërkohë që tatimpaguesi në kërkesën/ankesën e tij duhet të vendosë NIPT-in e subjektit.

  Linku me adresat e e-mailit te Drejtorive Rajonale Tatimore ku mund te paraqisni ankesen tuaj: https://www.tatime.gov.al/d/8/45/0/1311/ankesat-e-individeve-per-perfitimin-e-ndihmes-financiare-do-te-priten-nga-sherbimi-per-tatimpaguesit-ne-drejtorite-rajonale-tatimore

  Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet