Pronesia

Peeshendetje. Dua te bej akt shitje per banesen qe zoteroj por kur jam paraqitur tek noteri ne sistem ka rezultuar nje takse e papaguar -taksa e ndikimit ne infrastrukture – e cila me pengon per te perfunduar transaksioni. Une zoteroj leje legalizimi nga Aluizni (viti 2016) dhe hipoteke te baneses. Ku duhet ta paguaj kete takse ??? Faleminderit


Qytetari: A. S. Data: 10 February , 2021, Kategoria: procedura administrative, Taksa.

One response to “Pronesia”

  1. Pershendetje
    Taksa e ndikimit ne infrastrukture eshte nje takse lokale. Me qellim perllogaritjen e saj dhe menyren e pageses, ju duhet te paraqiteni prane zyres se finances (Drejtorise se te Ardhurave) se Bashkise, ne juridiksionin e se ciles ndodhet ndertimi i legalizuar. Me pas dokumenti qe verteton pagesen e kesaj takse depozitohet prane Kadastres, e cila fshin edhe barren e vendosur mbi pasurine tuaj. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet