Pronësi

Përshendetje kam në proçes legalizimi një dyqan dhe taracën e dyqanit e përdor personi që kam në katin e dytë, i kam kërkuar që ta lirojë sepse duhet të kryej punime pasi taraca me fut ujin brenda, më thotë që nuk ta liroj. Cilën rrugë duhet të ndjek dhe ne cilat institucione drejtohem që personi të më lirojë taracën sepse nuk dua që të bëj debate. Ju faleminderit!

Qytetari: A.N.
Data: 18 Maj 2023, Kategoria: Civile, Pronësi

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Rruga e vetme që mund të ndiqni është nisja e procesit gjyqësor për lirimin dhe dorëzimin e sendit. Nëse ju duhet asistencë juridike mund të na drejtoheni në kategorinë e pyetjeve me pagesë.
    Faleminderit.

Lini një Përgjigje