Prone

Ju lutem mund te me thoni ,ne cfare opsioni duhet te hyj te e.albania,per te aplikuar per perfitim oborri sipas ligjit 20/2020,dhe cfare procedure duhet te ndjek? Faleminderit!


Qytetari: M. V. Data: 9 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Prone”

  1. Pershendetje
    Nese do aplikoni per rregjistrimin e oborrit te shtepise, ju keshillojme te paraqiteni prane zyrave ADISA ne menyre qe te aplikoni . Personat e autorizuar per te ofruar shermbim prane zyres Adisa mund tiu orientojne sakte mbi menyren e aplikimit dhe dokumentacioni qe duhet te shoqeroje kerkesen tuaj gjate aplikimit pasi ne portalin e-albania , nuk eshte konfirmuar nje sherbim fiks per kete lloj aplikimi nga ana e ASHK.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet