Pronat

Sa te drejte kam une si bashkepronare ne shtepi ,per te paguar zarfat per te mare pronesine e shtepise se ish bashkeshorti si paguan .


Qytetari: F. L. Data: 27 January , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Pronat”

  1. Duke qenë se jeni bashkëpronarë në pjesë ideale, pasuria është e pandarë dhe trajtohet si një e tërë. Pra, ju jeni pronare e të gjithë pasurisë (çdo tulle, pllake apo gozhde) të pandarë. Në rast se ish-bashkëshorti nuk paguan je e detyruar ti përballosh vetë shpenzimet për të marrë pronësinë e sendit të përbashkët. Megjithatë të gjitha shpenzimet e kryera mund t`i kërkosh në gjykatë veçmas ose së bashku me pjesëtimin e sendit.

  2. Perderisa Zarfet vijne si detyrim per nje prone ku edhe ti je bashkepronare, detyrimet jane te perbashketa, deri kur te beni pjesetimin e pasurise.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet