Prona

Ne vitin 1947 stergjyshi im dhe 4 femijet e tij u bene pronar te nje hapesire te konsiderueshme toke ,cdo gje e dokumentuar me nje liste pronesie e cila ndodhet ne kadaster.Njeri nga 4 femijet ishte dhe gjyshi im i cili pas vdekjes la trashegimtar 3 femije,te cilet njihen si trashegimtare te rregull dhe me vendim gjykate.Duke qene se gjyshi im nuk ka arritur te marre asnje certifikate pronesie pervec listes se pronesise ku permenden te 5 personat perfitues qe ne 1947 a kane mundesi sot trashegimtaret te kerkojn pjesen qe i takon nga kjo prone.
Faleminderit

Qytetari: E.B.
Data: 30 Gusht 2023, Kategoria: Administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Trashegimtaret e gjyshit tuaj mund te kerkojne tu njihet pronesia mi sendin ne fjal, per kete duhet te drejtoni kerkese prane Agjensise Shteterore te Kadastres nepermjet portalit qeveritar e- Albania.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje