Prokure

Pershendetje!

Nje shtetas i huaj do te hape nje biznes ketu ne Shqiperi, por nuk mund te vi dot aktualisht. A mund te autorizoje dike tjeter permes nje prokure te kryeje procedurat perkatese? Faleminderit


Qytetari: A. J. Data: 14 December , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Prokure”

  1. Pershendetje
    Nëse aplikanti është i ndryshëm nga personi fizik që do të regjistrohet, atehere do te duhet të depozitohet Akti i Përfaqësimit dhe dokumenti i identifikimit të aplikantit.
    Per procedurat e rregjistrimit dhe per me shume informacion mbi dokumentacionin e nevojshem mund te klikoni ne linkun : http://www.qkr.gov.al/informacion-mbi-proceduren/regjistrimi-i-biznesit/informacion-per-bizneset-e-huaja/. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet