Prokure per te udhetuar jashte vendit me vajzen

Pershendetje,

Kam vajzen 1 vjece.. dua te iki tek bashkeshorti ne Itali.. por dua te di a duhet prokure nga ai? pasi ne nuk kemi celebrim bashke.. vajza eshte regjistruar ne trungun tim… por i njihet atesia nga ai. Faleminderit


Qytetari: M. K. Data: 31 October , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Prokure per te udhetuar jashte vendit me vajzen”

  1. 2

    Pershendetje. Nuk ka rendesi nese ju keni regjistruar martese ne gjendjen civile, per sa kohe vajza ne gjendje civile ka te pasqyruar atesine, atehere per te levizur jashte vendit, eshte e nevojshme qe babai te jape nje autorizim per kete gje. Nese autorizimi leshohet jashte vendit, duhet te behet para noterit dhe ne rastin e Italise te vuloset me vulen Apostille.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet