Prokure per femije

Pershendetje,

Jam nje nene me nje vajze 7 vjec dua te udhetoj drejt Italise me femijen, por ish-bashkeshorti im ndodhet jashte shtetit dhe nuk ma jep kete prokure. Si te veproj ju lutem? Faleminderit,


Qytetari: A. H. Data: 6 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Prokure per femije”

  1. 1

    Pershendetje. Ne mungese te nje deklarate noteriale nga prindi tjeter i femijes, ju nuk keni mundesi qe te udhetoni jashte vendit me femijen e mitur, pa marre me pare autorizimin per kete gje me vendim gjykate. Per te marre kete vendim, duhet qe te hapni nje proces gjyqesor me objekt leshimin e autorizimit, ku i paditur thirret ish bashkeshorti. Perpara se te marre vendimin gjykata cakton nje ekspert psikolog per t’i kerkuar mendim te specializuar lidhur me interesin me te larte te femijes.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet