Prokure

Sa kushton nxjerrja e prokures per regjistrimin ne universitet?

Qytetari: L.H.
Data: 22 Gusht 2023, Kategoria: Pa kategori

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Mbeshtetur ne Udhezimin e perbashket me nr.-22-date-20.10.2020 “Per percaktimin e tarifave te shperblimit te noterit per kryerjen e veprimeve dhe akteve noteriale”, jane te percaktuara tarifat per prokure te posacme 3000 leke, dhe prokure te pergjithshme 5000 leke.
    Per me teper informacion drejtohuni prane nje zyre noteriale.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje