Prokure

Pershendetje,

Cfare parashikon ligji per hartimin e nenshkrimit te nje prokure per terheqje lekesh nga llogaria bankare e te nenshkruares se prokures? Faleminderit,


Qytetari: N. G. Data: 24 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Prokure”

  1. 1

    Pershendetje,

    Per terheqjen e lekeve nga llogaria bankare e te perfaqesuares, ju duhet te jeni te pajisur me nje prokure te posacme nga personi ne fjale, prokure e cila duhet hartuar perpara nje noteri publik.
    Nese llogaria bankare eshte dy-emerore, pra ne emrin tuaj dhe te nje personi tjeter, ju duhet te paraqiteni te dy tek punonjesi i bankes dhe t’i shprehni vullnetin qe terheqja e lekeve nga llogaria mund te behet ne cdo moment nga secili prej jush, edhe vecmas pa qene e nevojshem prania e te dyve.

    Nese keni ndonje paqartesi ose pyetje tjeter, ju mund te telefononi falas per keshillim ligjor ne Nr. Jeshil 0800 10 10, nga e hena ne te premte, ora 10:00-14:00. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet