Procesi divorcit

Ju lutem nje ndihme. Jam ne proces divorci me gruan dhe ajo ndodhet në Gjermani. Kemi me shume se dy vite qe nuk kemi kontakt. Kam hapur proces gjyqesor dhe në seance pergatitore gjyqtaria me kerkoj adresen e ish-gruas qe eshte në Gjermani. A mund te behet njoftimi ne adresen qe me eshte dhene nga bashkeshortja? Dhe a vijohet me gjykimin kur ajo te kete marre dijeni? Ajo eshte dakort per divorcin. Faleminderit,


Qytetari: A. D. Data: 12 October , 2020, Kategoria: Familjare.

One response to “Procesi divorcit”

  1. 1

    Pershendetje

    Njoftimi behet edhe kur bashkeshorti tjeter eshte jashte vendit, mjafton qe pala tjeter te marre dijeni. Nese pala merr dijeni dhe nuk paraqitet ne seance pa shkaqe te arsyeshme, atehere procesi i zgjidhjes se marteses mund te vazhdoje edhe pa prezencen e pales se paditur. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet