Procedurat e rregjistrimit te lejes se legalizimit

Pershendetje,

Kam ndertuar nje shtepi me leje ndertimi dhe pronesi toke, por kam kaluar nje kat nga leja e ndertimit. Aktualisht kam marr lejen e legalizimit. Si duhet te veproj per ta regjistruar? Faleminderit


Qytetari: A. B. Data: 10 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Procedurat e rregjistrimit te lejes se legalizimit”

  1. Pershendetje,

    Per te regjistruar lejen e legalizimit mund te aplikoni nepermjet portalit e-Albania, ne seksionin e posacem te dedikuar “Aplikim për regjistrimin e objekteve të legalizuara”. Nuk eshte e nevojshme qe te depozitoni dokumente te caktuara, pasi dosja e legalizimit administrohet nga vete Agjencia Shteterore e Kadastres.

    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet